Om oss på Lennartssons Ingenjörsbyrå AB


Lennartssons Ingenjörsbyrå är ett företag som arbetar med mekanisk konstruktion av specialmaskiner, svets- och bearbetningsfixturer, produktutveckling samt underhållskonstruktion mm. Under de drygt 30 år som bolaget verkat har vi samlat på oss mycket erfarenhet, som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Vi är ett gäng teknikintresserade ingenjörer som tycker att kreativ problemlösning är det roligaste som finns.

Många gånger kommer våra kunder till oss endast med en problembeskrivning. Lösningen hjälper vi till med att ta fram. Att ta sig an en ny utmaning, där vårt kunnande och våra kunders kompetenser sammanförs är inte bara till projektens fördel, det är också en stor del i vår fortsatta utveckling. Vi vill ha ett långsiktigt samarbete där båda parter är vinnare över tid. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med er.

På våra kontor i Tidaholm, Skövde och Habo har vi 14 maskiningenjörer som gärna hjälper till att lösa era utmaningar. Vi utför våra uppdrag både på kontoren och ute hos våra kunder. Uppdragens omfattning varierar från stöttning vid höga arbetsbelastningar ute hos kund till att ha totalt egenansvar för konstruktionsarbetet.

Vårt mål är att stärka våra kunders konkurrenskraft. Långsiktiga relationer med återkommande uppdrag är en bra bekräftelse på ett väl genomfört samarbete, se gärna vår referenslista.
Vill du utvecklas med oss?

Välkommen! 
Logga LennartssonsLogga Lennartssons
Logga Lennartssons